Želiš da budeš deo Šabačke Blog Mreže, priključi se ako stvarno želiš!

Došlo je vreme da iskoristite svoje znanje na pravi način, zašto da koristite računar samo za Facebook, YouTube, Instagram, Viber možda možete malo više od toga, ali zapravo niste sigurni da sami možete sve to da izgurate i da se upustite u jednu veliku avanturu zvanu Blog. Da, nije baš jednostavno pisati za to treba inspiracija, tema o kojoj želite da pišete i mnogo drugih stvari koje treba da Vas pokrenu, a možda kroz vaše pisanje, zapravo ukaže prilika da tvoj rad zapazi i neko drugi, na primer pronađete posao.

Ne, ako mislite da je ovo jeftina marketinška reklama zapravo i nije. Naš grad Šabac je što se tiče interneta i poslova na internetu jako slabo razvijen, shvatanje pojma interneta nije opšte prihvaćeno, više se svodi na štap i kanap, a zašto to da se ne promeni?

Na poziv vlasnika stranice „Šabačke Vesti“ i drugog vlasnika portala „Moj Šabac“ došli smo na zajedničku ideju da osnujemo „Šabac Blog Mreža“ u kojoj za početak možemo da okupimo samo 5 ljudi koji će zajedničkim snagama dobiti odličnu reklamu, pre svega vodeće stranice „Šabačke Vesti“, malo manje zastupljenog sajta „Moj Šabac“, onda kroz pristup na mrežama „Pinterest“, „Twitter“, „Instagram“ i „Google Plus“. Uložićemo maksimalno angažovanje da vaše tekstove vidi veliki broj naših građana, a iznećemo jedan podatak.

Prosečna vidljivost objave na stranici „Šabačke Vesti“ na dnevnom nivou, po jednoj objavi je između 3000-5000 hiljada, ako je stvarno ozbiljnija i jako zanimljiva tema onda to prelazi i preko 10 do 15 hiljada.

Šta zapravo dobijate od nas kao paket:

  • Blog na sopstvenom domenu (imeiprezime.com) ili naziv po vašoj želji
  • Hosting (prostor na kome će blog biti smešten)
  • Kompletno i funkcionalno pripremljena stranica za pisanje
  • Marketing na stranici „Šabačke Vesti“
  • Marketing na ostalim društvenim mrežama (Pinterest, Twitter, Google Plus, Instagram)
  • Održavanje i vođenje vašeg bloga potpuno besplatno
  • Savetovanje o pisanju i vođenju vašeg bloga

Gore navedeno čini jedan paket koji stvarno potpuno besplatno dobijate, kao i marketing koji je jako ozbiljna investicija. Tako da vam unapred preporučujemo da ako niste spremni ozbiljno da se posvetite pisanju bloga, da na vreme odustanete, ne zato što niste dobar kandidat, nego zato što ovo treba jako ozbiljno da se shvati „Želim da probam, pa ako ide onda OK, ako NE šta da radimo“, da samo treba misliti i o tome da se ulažu ne tako mala finansijska sredstva u promociju.

Ovo je samo mala uvertira o mogućnostima koje vam se pružaju. Možda ste želeli da pišete svoj blog, ali niste imali znanje ili Vas je nešto sputavalo, sada to možete promeniti.

U Šapcu postoje samo dva Blogera jedan je Bunar Pantelić koji piše svoje viđenje nekih situacija u našem gradu, a i šire. Drugi Bloger je Radojčin Dušan koji piše blog o putovanjima, svoja lična iskustva u saradnji sa jednom turističkom agencijom.

Obavezno pročitajte sledeći tekst: Smernice za prijavu (klikni OVDE i preuzmi PDF dokument)

Očekujemo Vas u novoj avanturi, pridruži se, predloži svoje viđenje celokupnog koncepta, pa već za nekoliko meseci da krenemo sa radom, zašto da ne 🙂

Vaš komentar:

comments

Add Comment