Vredne ruke Dunje Medenjak – Miris medenjaka koji se širi Čavićem

Ako ste nekada prolazili Čavićem i osetili miris cimeta i meda, to se po starinskom receptu peku medenjaci, koje pravi Dunja Medenjak.

Pravi ih Dunjina mama i oživljava rojal masom u raznim bojama, svojim kreativnim idejama i veštim rukama. Sve sto vaša mašta zamisli, Dunjina mama napravi.

“Sve je počelo Dunjinim dolaskom na svet. Za Dunju sam pravila novogodišnje , uskršnje, rođendanske medenjake, raznih oblika. Dopalo se i prijateljima , pa sam i za njihova slavlja pravila medenjake.

Kako se to širilo , a ja bila sve kreativnija i smelija , odlučila sam da se time i bavim u slobodno vreme. Sada me moja Dunja zove “Kraljica medenjaka“.

U Dunjinom vrtiću Pčelica” sam čest gost. Organizujem radionice za decu. Deca uživaju i u šaranju i u ukusu.  Na medenjacima možete ispisati priču, bajku, tugu,sreću…izjaviti nekome ljubav. To je ono sto me ispunjava, a drugima izmami osmeh..”

Ova mlada mama, izborila se da, prvenstveno, ukus medenjaka, a zatim i izgled unovči. Cena je simbolična, a u njenoj maloj, roze kuhinjici , i rađaju se nove ideje.

Ako poželite da osetite ukus pravih medenjaka ili ukrasite vašu trpezu i poklonite ih nekome, pronađite Dunja Medenjak na Facebook – u. Zamislite želju i Dunjina mama će je ostvariti..

Vaš komentar:

comments

Add Comment