UŽAS U ŠAPCU: BEZDUŠNIK ZAKLAO PSA I OSTAVIO NOŽ NA NJEMU KAO DOKAZ

Slike koje su danas kružile među građanima Šapca su u pravom smislu te reči užasavajuće. Nekoliko građana koji su se zatekli na „Mol“ pumpi videlo je jeziv prizor, zaklan pas od strane nepoznatog počinioca, da stvar bude gora ostavljen je čak i nož na njemu.

Prema rečima očevidaca koji su bili prisutni, kažu da je psa od straha izleteo pravo pred auto, prema tvrdnjama očevidaca radi se o autu Reno Clio, crvene boje. Da stvar bude još komplikovanija, nekoliko očevidaca kaže da je stariji čovek sklonio psa u stranu i da mu je „prekratio“ muke.

Aleksandar Stanojlović zaštitnik životinja, je došao na lice mesta i razgovarao sa ljudima koji su bili prisutni, prema njegovim rečima i razgovora sa ljudim, psa je udario auto, ali u trenutku udara pas je i dalje bio živ. Radnik pumpe koji je video situaciju prema rečima Aleksandra potvrđuje priču koju su očevidci videli, stariji sugrađanin je preklao psa. Aleksandar je zgrožen celom situacijom i kaže da to nije razlog da neko oduzme na najbrutalniji način život psu, nego da ako je moguće ukaže pomoć tako što bi psa odveo u najbližu veterinarsku ambulantu, a ako stvarno psu nije bilo pomoći od zadobijenih povreda prilikom udara auta, postoji humaniji način, a to svakako nije klanje, nego uspavljivanje.

Podsećamo da u blizini objekta „Mol“ pumpa i raskrsnici postoje nadzorne kamere, a na policiji je da reši ovaj slučaj i prikupi sve dokaze. Takođe svi koji imaju bilo kakva saznanja o ovom užasnom činu koji se desio neka prijave policiji u Šapcu, daju izjavu i pomognu oko rasvetljavanja slučaja koji se desio.

Vaš komentar:

comments

Add Comment