Transkom 94 – Dobra usluga i pristupačnost kupcima

„Transkom 94“ je trgovinsko preduzeće osnovano 1994. godine, a od 2008. primarna delatnost ove firme je maloprodaja. U okviru poseta uspešnim privrednim subjektima u Šapcu, gradonačelnik Nebojša Zelenović danas je posetio ovo preduzeće i razgovarao sa rukovodstvom.

Prema rečima Milovana Božanića, vlasnika „Transkoma“, ova firma trenutno posluje u 71 objektu u četiri opštine, sa 428 zaposlenih.
– Od ukupnog broja radnika koje upošljava „Transkom 94“, 380 je zaposleno na teritoriji Šapca. Više od 20 godina firma posluje samostalno, bez pomoći sa strane. Uslov za razvoj naše firme je prilagođavanje tržištu i praćenje trendova. Tokom svih godina poslovanja, trudili smo se da budemo dostupni, sa dobrom uslugom, pristupačni kupcima i da povećamo broj prodajnih objekata, rekao je Božanić.

On je napomenuo da će nastaviti sa trendom malih prodavnica, a ne velikih trgovinskih objekata. Takođe je istakao da je ponosan na činjenicu da za 20 godina poslovanja nije imao problem sa kašnjenjem ili isplatom zarada svojim radnicima.

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović je pohvalio rad i dugotrajnost ove firme. On je kazao da su Šabac, u prošlosti, izgradili upravo trgovci.
– Grad Šabac će uvek pomagati ovako velike i uspešne firme, naročito zbog činjenice za zapošljavaju više od 400 radnika. Tu smo da razgovoramo kako Grad može da pomogne njihovo proširenje i unapređenje. Ova firma ima dobar prostor i dobar poslovni plan, a visoku poziciju na privrednoj mapi samostalno su izborili, rekao je gradonačelnik Zelenović.

Vaš komentar:

comments

Add Comment