Tradicionalni novogodišnji koktel Nove Srbije u Šapcu

Gradski odbor Nove Srbije u Šapcu održao je 14. Januara po novom, odnosno 1. Januara po starom, julijanskom kalendaru, tradicionalni Novogodišnji koktel. U restoranu FK „Mačva“ u Šapcu skupilo se više od stotinu gostiju, članova i prijatelja ove stranke. Već uobičajeno, posle nekih pola sata, koktel je otvorio predsednik GrO NS Šabac, Božidar Katić.

Podsećajući na tradiciju održavanja ovih skupova u organizaciji NS Šabac, izrazio je zadovoljstvo načinom na koji ovaj koktel izgleda, pre svega brojem prisutnih, ali i načinom na koji je sve organizovano. „Pred nama je izborna godina, svo ono što smo svih ovih godina čekali, ono čemu smo se nadali. Godina u kojoj treba da realizujemo sve ono o čemu smo svih ovih prethodnih godina pričali.Kretali smo se, i ove godine, sitnim koracima, malim pobedama, malo po malo ka onome što nam je cilj, ka onome što želimo.

Pred nama je odlučujuća borba, najverovatnije 24. aprila ove godine bićemo u prilici da izađemo na crtu najjačima i da pokažemo da Šabac ima alternativu, da Šabac ima za koga da glasa, da Šabac nije zarobljen između loše vlasti i gore opozicije i da alternativa i jednima i drugima, ozbiljna i prava, u ovom gradu postoji. Hvala Vam, Bog Vam dobro dao i srećna Vam Nova godina .“ rekao je Katić.

Koktelu su prisustvovali predstavnici Dveri, Zapadne Srbije, Srpske radikalne stranke, Srpskog pokreta obnove, Pokreta socijalista, Državotvornog pokreta i, kao i svake godine UG „Cerski marš“ Po završetku svečanog dela koktela održana je žurka za omladinu Nove Srbije, koja predstavlja „ponos i pokretačku snagu Nove Srbije u Šapcu“.

Vaš komentar:

comments

Add Comment