Šta sve možete napraviti od drvenih paleta?

Drvene palete same po sebi nisu posebno atraktivne, ali uz malo truda možete ih preoblikovati u lep komad nameštaja i to bez većih finansijskih ulaganja.

Od stočića i polica za knjige, do žardinjera i baštenskih ležaljki, za nameštaj od paleta naći će se mesta u svakom kutku doma.

Klub stočić
Dve palete ekserima pričvrstite jednu na drugu, na donji deo stavite točkiće i vaš klub stočić je spreman. Obojite ih u svoju omiljenu boju ili ih ostavite u izvornom obliku ukoliko preferirate rustični stil uređenja.

Moj Enterijer

Krevet
Zbog čvrstoće i postojanosti, palete mogu poslužiti i kao osnova za krevet. Potreban vam je još dobar madrac koji će osigurati udobno spavanje i miran san.

Moj enterijer

Ugaona garnitura
Ukoliko palete naslažete jednu na drugu, učvrstite ekserima, a na vrh stavite sunđer odgovarajućih dimenzija, dobićete uagonu garnituru.

Moj Enterijer

Radni sto
Bilo da je izrađen od drveta ili ojačane plastike, s ugrađenim policama ili bez njih, radni sto je važan komad nameštaja u modernom domu. Simpatičan rusitčni sto na kojem možete obavljati svoje poslove, možete napraviti i sami. Paletu pričvrstite na visoke nogare, a kako biste dobili čvrstu površinu, praznine popunite letvama sa druge palete.

Moj Enterijer

Police
Paleta postavljena na zid kuhinje poslužiće kao odlično mesto za odlaganje teglica sa začinima i drugih kuhinjskih potrepština. U dnevnom boravku u polici od paleta naći će se mesta za knjige i ukrasne figurice.

Moj Enterijer

Osim u enterijeru, palete se mogu iskoristiti za razne predmete i bašti ili na terasi. Od originalnih posudica za cveće do baštenskih ležaljki na kojima možete uživati u toplim zracima sunca, palete će svakom domu pružiti dozu originalnosti.

Preuzeto sa portala: Moj Enterijer / Autor teksta: Moj Enterijer

Vaš komentar:

comments

Add Comment