SNS Šabac: Izbori za Savet Mesne zajednice Desić organizovani su nelegalno!

Izbori za Savet Mesne zajednice Desić organizovani su nelegalno, pa je tako tokom svoje posete ovom pocerskom selu, slaveći pobedu, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović izrekao niz neistina.

Posle ostavke ranijeg predsednika Saveta ove MZ, što je njegov lični čin, po Statutu, njegov posao mogao je da obavlja samo kandidat koji je sledeći po broju glasova. Umesto toga održani su izbori za koje nije znao niko sem glasača i poslušnika vladajuće koalicije.

Priča o njihovoj pobedi i konstituisanju novog Saveta je kršenje zakona i obmana javnosti. Srpska napredna stranka, čija podrška u narodu je van svake sumnje, skreće pažnju građanima na nedopustivo ponašanje vlasti predvođene gradonačelnikom.

Nebojša Zelenović zloupotrebio je svoju poziciju organizujući izbore i slaveći tobožnju pobedu, jer u savete MZ ljudi se biraju imenom i prezimenom, svojim radom, a ne na listama političkih stranaka. On je još jednom govorio o poverenicima, a pod plaštom decentralizacije vlasti, neuspešno pokušao da prikrije još jedno kršenje zakona.

Postavljanje poverenika po selima samo je još jedan bezglavi pokušaj stranke Dušana Petrovića i njenih satelita da prekroje izbornu volju građana i stvore paralelne strukture tamo gde su građani nedvosmisleno dali podršku SNS i izabrali svoje predstavnike u savete MZ.

U izjavi svojim medijima gradonačelnik je govorio i o kvalitetnoj zdravstvenoj zaštiti upravo u vreme kad je sve veći broj zatvorenih ambulanti po našim selima.

Izgovarajući sve ove neistine, gradonačelnik zaboravlja da građani, ipak, više veruju onom što sami vide, nego onom što on kaže.

Preuzeto sa portala: RTV Šabac

Vaš komentar:

comments

Add Comment