SNS naseo na političku igru vladajuće koalicije u Šapcu, koševi će ipak biti vraćeni

Juče smo postali svedoci jednog nemilog događaja koji se odigrao u naselju „Trkalište“. Stanovnici naselja imali su prilike da dožive nimalo prijatnu situaciju kada su videli da sa košarkaškog terena radnici JKP „Stari Grad“ uz asistenciju komunalne policije seku i odvoze koševe sa terena.

Krajnje čudna situacija u prvi mah nikome nije bila jasna zašto se ovo radi i po čijem nalogu, ali informacija putem interneta veoma se brzo proširila i saznalo se da je zahtev za uklanjanje koševa uputila MZ „Donji Šor“ na čelu sa predsednikom Zorica Žegarac.

Prema navodima iz dopisa na žalbu skupštine stanara iz ulice Cerska 23 upućen je prigovor mesnoj zajednici da se postupa u skladu sa zakonskim okvirima i donese odluka o uklanjanju koševa.

Dana 06.04.2015 skupština mesne zajednice donosi odluku da uputi zahtev i prosledi JP „Građevinsko Zemljište“ sa zahtevom za uklanjanje. Tačno posle mesec dana zahtev je prihvaćen i odluka je doneta. Koševi su isečeni i uklonjeni, a stanovnici zgroženi odlukom o takvom činu, znajući da je još jedna takva odluka doneta kada je iseljeno udruženje „Vozi Ulice“ iz atomskog skloništa.

Politička igra, samo najbolji pobeđuje

Prema dobro obaveštenim ljudima iz sveta politike u Šapcu govori se da je ovo bila odlična politička igra na koju je bukvalno „nasela“ sama predsednica MZ „Donji Šor“ Zorica Žegarac, jer svesna osoba takav zahtev nije mogla da prihvati, znajući dobro da gađa tamo gde su ljudi najslabiji, a to su deca i oduzimanja prava na zdrav i sportski život.

Prema navodima zahtev je prihvaćen posle mesec dana i odluka je sprovedena od strane JP „Građevinsko Zemljište“ koje je te iste koševe u saradnji sa gradskom upravom postavilo 2008 godine na ličnu inicijativu tadašnjeg predsednika MZ „Donji Šor“.

SNS je ovde politički naseo na igru

SNS u Šapcu iako mala stranka stvara velike probleme u Šapcu. Upućeni govore da vladajuća koalicija ubrzano sređuje sve stvari iz prošlosti koji su dugo godina čekali na rešavanje, a sve u cilju opstanka na vlasti, kao što je jučerašnje započinjanje radova u centru „Majura“, a na problem koji je ukazala građanska inicijativa „Korak za Šabac

Ishitrenost i brzopletost, saglasni su svi da je politički dobro bilo sve izrežirano, a prema informacijama sa protesta obećano je da će koševi biti vraćeni. Mišljenje stanovnika naselja „Trkalište“ je, da se politička igra dve stranke slomila na njima, po malo čudnim činom da se nešto ukloni, a pod pritiskom javnosti ponovo vrati na staro.

Vaš komentar:

comments

Add Comment