Redovno stanje u gradu Šapcu, saobraćaj funkcioniše bez problema

Na lokacijama na području grada gde su 2014. godine poplave prouzrokovale probleme tokom majskih, situacija je danas poptuno redovna.

Ulice „Žike Popovića“, „Čirila i Metodija“, „Dunavska“, „Prote Smiljanića“, „Kralja Milutina“ potpuno su prethodne, a saobraćaj funkcioniše bez problema.

Iako od prethodnog maja, obilnije i dugotrajnije padavine izazivaju nelagodu kod meštana Ulica Žike Popovića i Ćirila i Metodija, današnja slika sa pomenutih lokacija ni po čemu se ne razlikuje od uobičajenih bilo kog kišovitog dana. Kanalizacioni odvodi još primaju vodu bez problema, dok su kolovozi vlažni, dok se saobraćaj odvija nesmetano. Gotovo identičan opis važi za naselje „Čavić“, deo Ulice Prote Smiljanića i Dunavsku jednu od najpogođenijih u gradu prethodnog proleća.

Kiša ne stvara probeleme ni u Ulici Milana Perića, kod zgrada solidarnosti. Voda se nakupila u nešto većoj meri na kolovozu, neposredno uz trotoar, ali ni to nije ništa neuobičajeno za ovakve vremenske prilike.

Iako tačnih podataka nema, nivo Cerskog obodnog kanala je sličan onom iz letnjeg perioda i vrlo, vrlo daleko od nekog zabrinjavajueg i upozoravajućeg nivoa.

Preuzeto sa portala: RTV Šabac / Autor Teksta: RTV Šabac

Vaš komentar:

comments

Add Comment