Promeks: Potrošač u centru poslovne politike

Ključ uspeha šabačke firme Promeks je dobar poslovni odnos prema partnerima, kao i zaposlenih prema mušetrijama, istakao je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović prilikom današnje posete ovom preduzeću. On je istakao nameru da čuje iskustva vlasnika i upozna se sa planovima firme, kako bi Grad mogao da reaguje i pomogne njenom razvoju i uspehu na tržištu.

Prema rečima Branislava Stankovića, vlasnika Promeksa, u teškim uslovima za privređivanje rukovode se principom da posluju u okviru svojih mogućnosti i potrošačima pruže najviše što mogu. U 17 prodavnica u Šapcu zaposleno je 50 radnika, a ukupan broj zaposlenih je 80. Angažuje se i sezonska radna snaga. Veleprodajom roba stiže i u Loznicu, Sremsku Mitrovicu, Obrenovac, Bogatić…
PROMEKS d.o.o. je osnovan 1990. god u Šapcu. Osnovna delatnost preduzeća na samom početku bazirala se na preradi (prženju/pečenju), pakovanju i prodaji kafe, bundevskog semena, suncokreta i kikirikija kao primarnih proizvoda.

Vremenom, poštujući aktuelne zahteve tržišta, asortiman proizvoda kao i sama delatnost su prošireni, pa se pored prerade poluproizvoda uvodi i proizvodnja sopstvenih proizvoda (šlag i integralni štapići).

Povećanje obima poslovanja tokom godina prati i izgradnja kompletno novog proizvodnog i magacinskog prostora, koji u potpunosti ispunjavaju sve zahteve HACCP standarda.

Svi proizvodi se prave po sopstvenoj recepturi i uz savremenu tehnologiju prerade i pakovanja. Dugogodišnje iskustvo, pažljivo birane sirovine i strogo kontrolisan proces proizvodnje omogućavaju stvaranje visoko-kvalitetnih proizvoda koji ispunjavaju HACCP standarde.

Očuvanju svojstava i kvaliteta gotovog proizvoda svakako doprinosi i atraktivna i vrlo kvalitetna ambalaža koja zadovoljava sve higijenske, tehničke i estetske zahteve savremene trgovine.

Vaš komentar:

comments

Add Comment