Pogledajte šta je Šapčanin uradio za 458 lajkova! Video da se smrzneš :)

Šapčanin Marko Solaković poznatiji kao DJ Sole učinio je nešto neverovatno. On je na svom fejsbuk profilu objavio izazov za sve svoje prijatelje sa porukom, ako skupi 458 lajkova skočiće u sneg potpuno GO. Nije dugo trebalo da njegovi prijatelji i poznanici shvate izazov kao odličan uvod u zimske čarolije i tako mu ispunili novogodišnju želju, više radi dobre zabave jer su bili sigurni da će to uraditi na najoriginalniji način.

Mnogi koji su komentarisali status u prvi mah su mislili da je u pitanju neka njegova šala, jer jako često na svoj račun zbija šale, a prijatelji ga znaju kao jako duhovitu osobu sa kojom je jako zabavno i nikada nije dosadno. Možda je Marko mislio da neće prikupiti dovoljan broj lajkova, ali verovatno je pogrešio i reč koju je dao morao je da ispuni, na koji način možete pogledati u video snimku.

Upozorenje: Ovaj snimak svakako nije preporuka za omladinu koja žele da se pokažu pred svojim drugarima kako oni isto ili slično mogu da urade. Marko je ovo uradio na sopstvenu odgovornost, zaboravljajući jednu jako važnu činjenicu “Život nema cenu, i treba ga čuvati”, jer kao što možemo da vidimo stvar je jako ozbiljna i mogla se završiti tragično!

Vaš komentar:

comments

Add Comment