Pioniri RK “Metaloplastika” osvojili prvo mesto na međunarodnom turniru u Zrenjaninu

Večeras je u Zrenjaninu završen međunarodni rukometni turnir “TROFEJ GRADA ZRENJANINA” na kome su naš grad predstavljali pioniri rukometnog kluba “Metaloplastika”, rođeni 2004 godine.

 Pioniri RK “Metaloplastika” nisu imali ni malo lak zadatak na međunarodnom turniru “Trofej Grada Zrenjanina“. Pet utakmica u oku posmatrača je izgledalo veoma lako, ali dečaci su pokazali svoj maksimum na terenu. Možda se činilo kao lak zadatak ali ni malo jednostavan, pored sjajnih ekipa i jake B grupe. Zasluge na osvojenom PRVOM mestu pripadaju trenerima koji su odličnom orgaizovanom igrom i pripremom pokazali da generacija 2004 godište, mnogo pruža i možda jednog dana ponovo budemo sa njima na vrhu svetskog rukometnog sporta. 

Prva utakmica pionira u B grupi pokazala je odličnu spremnost i vrhunsku igru protiv ekipe “Pitisje iz Ade koju su savladali rezultatom 26 – 7. Druga ekipa iz B grupe je bila Đerdap iz Kladova, utakmica je rešena u korist Metaloplastika i to rezultatom 19 – 10. Nedelja dan za potvrdu prvog mesta u grupi, utakmica protiv Dinama iz Pančeva je prošla veoma lagano i ubedljivim rezultatom 24 – 7, Metaloplastika je zauzela prvo mesto u B grupi.

Polufinalna utakmica protiv ekipe Crvenka iz Crvenke, je dobijena ne baš ubedljivim rezultatom ali dovoljnim za ulazak u finale i to rezultatom 17 – 10

Utakmica koja je svakako zapažena bila, jeste i finalna utakmica između ekipe ORK Zrenjanin iz Zrenjanina.  Utakmica konačne odluke za mlade momke iz ekipe Metaloplastike je prošla veoma dobro, a pobeda do prvog mesta je bila ubedljiva i to rezultatom 25 – 11. Metaloplastika je zasluženo osvojila prvo mesto na međunarodnom turniru, ponosno podigla pehar i dobila medalje.

RK “Metaloplastika” učestvovala je u sledećem sastavu:
Colic Ognjen, Savic Dusan, Sobic Boris, Mirkovic Brana, Milovanovic Filip, Panovic Aleksa, Milovanovic Mihailo, Cosic Nikola, Antonijevic Vukasin, Lazic Nikola, Trifunovic Aleksa, Ivanovic Aleksa. Trener Zeljko Jokic

Vaš komentar:

comments

Add Comment