Nebojša Zelenović: Iskreno žalim za svakim posečenim stablom u parku “Dunjića Kuće”

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović je putem svog zvaničnog profila na Twitter-u uputio iskreno žaljenje povodom nastale situacije u parku Dunjića Kuće i rekao da žali za svakim posečenim stablom.

park Dunjica Kuca 2

Građani Šapca su preko društvenih mreža pozivali danas svakog ko je u prilici da poseti “Dunjića Kuću” bez obrazloženja o čemu se tačno radi. Nepuna dva sata posle poziva građanima društvene mreže su se bukvalno usijale kao i lokalne grupe na društvenim mrežama. Građani koji su se zatekli na licu mesta ostali su u čudu kada su videli da je drveće u parju posečeno, a o čemu govore i slike koje se masovno postavljaju putem društvenih mreža. 

Gradonačelnik Šapca je putem društvene mreže Twitter odgovarao na pitanja građana, ali je istakao da nije upoznat sa celokupnom situacijom kao i da će odgovorni za ovaj potez morati sutra da podnesu izveštaj lično, kao i da odgovaraju pred građanima Šapca. Takođe je istakao da nije saglasan sa nalazim struke i da će sutra imati više detalja o ovom problemu.

park Dunjica Kuca 1

Zanimljivo u celoj priči jeste da se putem društvene mreže “Twitter” povela i rasprava kako je moguće da gradonačelnik jednog grada nije upućen (bar informativno) od nadležnih o ovom postupku, ali odgovor je izostao. Jedan od korisnika je pitao “Kada je tender raspisan o ovom poslu i kome je pripala sadnja novih stabala“, ali gradonačelnik Šapca nije imao odgovor na ovo pitanje, uz obećanje da će se sutra odgovorni obratiti sa svim detaljnim informacijama.

Vaš komentar:

comments

5 Comments

  1. Joxa 25. decembra 2015.
  2. Costa 25. decembra 2015.
  3. Sapcanin 26. decembra 2015.
  4. Budimo realni 26. decembra 2015.
  5. Ljiljana 9. februara 2016.

Add Comment