MISTERIJA: Uklonjenje svlačionice i tuš kabine na Starom Gradu u Šapcu

Građani Šapca prilikom posete “Gradskoj Plaži” ostali su neverici kada su videli da više nema tuševa, kabina za presvlačenje i česme. Danas smo bili u obilasku i mogli smo da primetimo da je sve uklonjeno i poravnato do zemlje. 

stari-grad-sabac-obrada

Foto: MojSabac.com

Radnici koji su sedeli na betonskim stubićima nisu bili raspoloženi za razgovor, tako da direktna informacija od njih je izostala. Putem sredstava javnog informisanja kao i drugih nadležnih institucija nije bilo reči niti naglaska da će biti izvođeni bilo kakvi radovi na uklanjaju pomenutih objekata od značaja za građane Šapca i korisnike “Gradske Plaže

Primetili smo da stariji sugrađani uvek prvi otvaraju sezonu kupanja, kako kažu to je postala rutina, lepo vreme i sunce nas prosto mami da izađemo na reku, ali su zatečeni uklanjanjem pomenutih objekata jer su sada prinuđeni da traže alternativno rešenje kako bi se istuširali ili presvukli.

Ako zaključimo da je ovo sve opet urađeno, žargonski rečeno “na mala vrata” ostaje nejasno zašto niko nije obavestio o tome građane, ako se sam gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović zalaže da sve bude transparetno, ostaje misterija zašto nema obaveštenja i transparentnosti u pomenutom slučaju.

Nadamo se da nadležne institucije spremaju neko objašnjenje za ovaj propust u informisanju i da će u što kraćem roku dostaviti svim medijima obrazloženje, šta se radi i kada se očekuje vraćanje ili izmeštanje pomenutih objekata. Građani Šapca treba da znaju gde njihov novac ide i zašto se sve radi u tajnosti!

Vaš komentar:

comments

Add Comment