Lokalni Izbori Šabac 2016 – Nemanja Pajić i Pobeda za Šabac mogu da odluče izbore u Šapcu

Prema prvim informacijama koje su pristigle sa konferencije za štampu gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića procenat na uzorku od 12% obrađenog glasačkog materijala borba između liste Nebojša Zelenović – “Šabac je Naš” i liste Aleksandar Vučić – “Srbija pobeđuje” je u trenutnom odnosu 34,35%/33,98%.

Ono što je jako bitno kada je odluka u pitanju kome Šabac može da pripadne jeste i opcija sa kojom će stranke pregovarati, a to je Pobeda za Šabac – Nemanja Pajić koja trenutno ima 16.69% procenata glasova. Ako gledamo koja će većinska stranka osvojiti više odborničkih mesta u skupštini grada Šapca situacija može da ostane nepromenjena i da Nebojša Zelenović-Pobeda za Šabac-SPS formiraju odborničku većinu.

Sa druge strane i Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje takođe ima mogućnost formiranja većine u skupštini grada Šapca sa koalicijom Pobeda za Šabac.

Trenutno oko predizbornih koalicija i formiranja skupštinske većine karte su jako otvorene, a jedna stranka sa koalicijom okupljenom oko nje “Pobeda za Šabac” može definitivno odlučiti o većini u skupštini grada Šapca.

Izvesno je da su Pobeda za Šabac – “Nemanja Pajić” “nezvanično” pobednici lokalnih izbora u Šapcu.

Vaš komentar:

comments

Add Comment