Istaknuti član stranke Zajedno za Srbiju – Ana Brnabić je LGBT čudovište

Istaknuti član stranke „Zajedno za Srbiju“ Andrea Raičević napravila je pravi skandal na društvenoj mreži kada je napisala da je Ana Brnabić LGBT čudovište i da je za nju veće zlo od Dačića Kofera. U istom maniru je nastavila sa provokacijama i statusima na društvenoj mreži.

Podsećanja radi, Andrea Raičević je 2014 godine pozvana na informativni razgovor jer je tada pozivala i delila promotivni materijal koji je bio usmeren na “linč” protiv održavanja Parade Ponosa. Informativni razgovor je protekao bez većih problema, a prijave tada nije bilo. Posle poziva na informativni razgovor uklonjeni su svi statusi na društvenoj mreži koje je objavljivala nekoliko dana pred održavanje parade.

Takođe je bila član glavnog odbora “Srpski sabor zavetnici”, gde je obećala da će obavljati savesno i časno funkciju na koju je izabrana. Nedugo zatim, odgovarajući na prozivke rekla je “Nikada nisam bila član Zavetnika”, ali istina je malo drugačija, jer upravo je ona objavila vest o imenovanju, slike sa skupova govore da je ipak bila angažovana i aktivna.

U jednom od intervjua gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović pohvalio je saradnju sa ministarstvom za lokalnu samoupravu na čijem je čelu upravo bila Ana Brnabić, a kako je istakao “Grad Šabac je prvi usvoji mere za implementaciju informacionih tehnologija kako bi našim građanima olakšali brže i lakše dobijanje dokumenata bez čekanja u redovima”.

Predstavnik ZZS je očigledno zaboravio na ponašanje pa je tom prilikom ne samo doveo u pitanje ugled stranke, nego su njeni stavovi izazvali oštre i burne reakcije u političkim krugovima u gradu. Mnogi su saglasni da ovakvo pisanje „pojedinca“ mogu samo doneti štetu samoj stranci jer kao njihovi predstavnici moraju biti uzdržani od uvredljivih stavova, a direktno utiču i na sam ugled, jer stranka Zajedno za Srbiju zalaže se za manjinska i ljudska prava, što je u suprotnosti sa iznetim stavovima protiv novog premijera Srbije.

Takođe treba podsetiti i na činjenicu da su odnosi pojedinih ministarstava sa gradonačelnikom Šapca Nebojšom Zelenovićem mnogo bolji u odnosu na prethodnu godinu, kao i da sam gradonačelnik pokušava da nađe balans između Vlade Republike Srbije i Grada Šapca na izgradnji institucije koja će biti u službi građana, a ne u službi politike.

Ako malo bolje pogledamo i lajk na statuse onda možemo primetiti da njeno mišljenje i stavove deli još jedan političar u Šapcu koji se slaže sa iznetim činjenicama. Političar koji ima isto mišljenje je predsednik Nove Srbije u Šapcu.

Vaš komentar:

comments

Add Comment