INAT: Meštani u Gornjoj Vranjskoj odbijaju učešće u zajedničkoj akciji čišćenja kanalske mreže

Prema izveštaju koji je danas objavljen od strane komandanta štaba za vandredne situacije Nebojše Zelenovića počela je opsežna akcija na saniranju i sređivanju kanalske mreže u 10 mesnih zajednica na teritoriji grada Šapca.

U izveštaju možemo pročitati jedan zanimljiv podatak, a to je da su meštani Gornje Vranjske kategorično odbili da uzmu bilo kakvo učešće u zajedničkoj akciji čišćenja kanalske mreže, kao i samo odbijanje saradnje te mesne zajednice, pravdano nadolazećim praznicima.

Prema rečima Nenada Ilića komunalna policija će svoje ljudstvo poslati da umesto meštana preuzmu zajedničku akciju i uključe se u što bržem rešavanju problema.

Da bi se ovaj problem prevazišao, u narednim danima biće angažovano svo raspoloživo ljudstvo iz Odeljenja komunalne policije (od 7 do 10 ljudi) koji će umesto pomenutih meštana obavljati posao krčenja i sečenja granja i šiblja.

Nenad Ilić je takođe napomenuo da postoji i problem oko vlasničke strukture privatnih poseda, gde bez saglasnosti vlasnika parcela nije moguće proći kroz navedene posede i početi sa čišćenjem kanalske mreže, a u rešavanje problema pozivamo mesnu zajednicu da se uključi za dobrobit svih meštana.

Vaš komentar:

comments

Add Comment