Gradonačelnik Šapca: Centar Majura uređen za samo mesec dana

Uređenje centra Majura završeno je danas, i to je, kako je istakao gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, samo jedno od ispunjenih obećanja.

On je danas u Majuru najavio izgradnju kanalizacije u svakoj kući, nastavak asfaltiranja ulica, uređenje grobalja, izgradnju trotoara, biciklističkih staza, sportske sale, dečjih igrališta i parkova.

Grad Šabac ispunjava svoja obećanja i građani sutra, na izborima za Savet Mesne zajednice “Majur”, treba da odluče da li će da podrže ispunjena ili prazna obećanja, stvarnost ili rijaliti. Ubeđen sam da će svoj glas dati kandidatima koji će odgovorno voditi Mesnu zajednicu ka statusu opštine, poručio je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.

Vladan Tešić, kandidat Grupe građana “Majur Opština” za Savet MZ “Majur”, naglašava da su radovi počeli pre samo mesec dana, a već danas govorimo o uređenom centru Majura.

Zahvaljujem svima koji su doprineli uređenju centra Majura, posebno građanima koji su imali strpljenja dok su radovi trajali. Pozivam građane Majura da sutra izađu na izbore i podršku daju kandidatima koji žele napredak, hoće da rade i imaju ideje. Današnji primer pokazuje da posao može da se završi za kratko vreme, nisu nam potrebe razne faze, istakao je Vladan Tešić.

U Majuru je danas završeno i asfaltiranje ulice u kojoj živi samo šest porodica, ali je specifična po tome što je u njoj petnaestoro dece, koja se posebno raduju boljim uslovima života.

Pozivam građane Majura da sutra na izborima daju poverenje kandidatima koje podržava i Grad Šabac. Udružili smo sve snage da bi naš Majur napredovao i pokazali smo šta možemo za samo mesec dana, rekao je Đuro Rogulja, jedan od kandidata Grupe građana “Majur Opština”.

Vaš komentar:

comments

Add Comment