GO SNS Šabac: Gradonačelnik nastavlja sa obmanom i lažima

Povodom obraćanja medijima 23.01.2017. godine, aktuelnog gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića, Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu obaveštava građane Šapca i Srbije da gradonačelnik nastavlja da laže i obmanjuje javnost. Umesto da podnese momentalnu ostavku, gradonačelnik je beskrupulozan u nastojanjima da ubedi građane da se sa 35.000.000 dinara ne finansira, predsednička kampanja Vuka Jeremića.

Međutim, Gradskom odboru Srpske napredne stranke je jasno da među izjavama Zelenovića postoji jedina činjenica, a to je da svojim lažima vređa inteligenciju građana Šapca i Srbije. Lažima i prevarama nastavlja da uništava Šabac, kao što su Srbiju uništavali Jeremić i Petrović, ostavivši više od pola milona bez posla i u borbi za sopstvenu egzistenciju.

Raspodeliti 35.000.000. miliona dinara i tvrditi da je to način privlačenja investitora, još jedan je pokazatelj koliko Zelenović smatra pametnom Srbiju i kolika je potreba lopova Dušana Petrovića i Vuka Jeremića, da Srbiju dovedu ponovo na rub bankrota.

Industrijsku zonu je lično uništio Dušan Petrović kroz sve fotelje koje je tokom demokratske vladavine menjao zajedno sa svojim stranačkim kolegom Jeremićem.
Građani Šapca znaju da je u Šabac Republička Vlada dovela japanskog investitora Jazaki, koji će pružiti 1700 novih radnih mesta.

Politika Srpske napredne stranke je jasna ekonomski preporod i bolji standard, dok je politika demokrata koju predstavlja Zelenović, Petrović i Jeremić politika laži, prevara i malverzacija koju su osetili svi građani Šapca i Srbije.

Vaš komentar:

comments

One Response

  1. Željan pravde 24. januara 2017.

Add Comment