Gde je i šta radi MZ Donji Šor na čelu sa SNS u slučaju Karađorđeve ulice

Velika polemika oko parkinga u Karađorđevoj ulici se i dalje vodi kako na društvenim mrežama tako i među građanima Šapca koji u većini slučajeva nisu podržali ideju, ali jedan podatak u celoj priči nedostaje „Šta radi MZ Donji Šor koji se nije oglasio povodom ovog slučaja“. Podsećamo da je na čelu MZ „Donji Šor“ na vlasti gradski odbor Srpske Napredne Stranke.

Uzimajući u obzir delovanje pomenute stranke na lokalu i dizanja galame oko neki trivijalnih i totalno nebitnih stvari, sazivanja vandrednih konferencija za štampu, galame u skupštini grada Šapca kao i niz drugih stvari i incidenata, ostali su nemi u slučaju Karađorđeva ulica i parking mesta.

Građani Šapca postavljaju javno pitanje „Gde su galamdžije iz skupštine grada Šapca kada su građani u pitanju, njihova zaštita, a pre svega poverenje koje je ukazano za MZ „Donji Šor“. Malo je reći da su građani navikli na njihove ispade na lokalu, ali ništa čudno da su izostali sa bilo kakvom reakcijom za parking mesta u Karađorđevoj ulici.

I dok čekamo nekog da javi GO SNS Šabac i MZ „Donji Šor“ stawe u Karađorđevoj ulici, gde su parking mesta obeležena, da je malo haotično stanje u saobraćaju i još po neka „sitnica“ o kojoj treba da brine MZ „Donji Šor“, verovatno su zaboravili na sve to, ipak se radi o vodećoj političkoj partiji u Srbiji, ali u Šapcu su vodeći samo po ispadima i spektakularnim izjavama.

Naravno ako poznajete nekog od 30 članova koji su u savetu MZ „Donji Šor“ obavestite ih o navedenim promenama, očigledno su zaboravili kako ta mesna zajednica izgleda, a pogotovo vrata mesne zajednice.

Vaš komentar:

comments

2 Comments

  1. Lokalni front? 16. septembra 2016.
  2. Jovan 17. septembra 2016.

Add Comment