Fudbalski klub Mačva iz Šapca pojačala svoje redove

Fudbalski klub Mačva na današnjoj konferenciji za novinare predstavio je i zvanično pojačanja u redovima crveno-crnih koji će se u nastavku prvenstva Prve lige Srbije zajedno sa ostalim igračima boriti za što bolje rezultate sa istom ambicijom – plasmanom u viši rang Super ligu Srbije.

Fudbalski klub Mačva iz Šapca pojačala svoje redove

Mačvine boje u nastavku prvenstva nosiće novajlije Nemanja Ahčin, koji je došao iz FK „Dinamo“ Pančevo, Stevan Živković (Zeta – Golubovci), Miodrag Gemović (Čukarički), Nenad Jovanović (Inđija), golman Dušan Puletić (Kolubara – Lazarevac), Marko Rajović (Budućnost – Dobanovci) i Nemanja Milovanović (Gorodea – Belorusija).

Predsednik FK „Mačva“ Ivica Kralj istakao je da od novih momaka klub ima velika očekivanja. „Znamo da svi ovi momci poseduju kvalitet i da mogu da pruže dobre partije u narednih šest meseci, ali i duže. Sigurno je da će bići još dolazaka ali i odlazaka, tako da kao klub daćemo sve od sebe, da okupimo dobru i kvalitetnu ekipu.

Nemanja Ahčin kaže da su ambicije jasne – Super liga.  „Mačvu sam izabrao zato što volim izazove, takmičarskog sam duha i volim da budem prvi. Nadam se da ću ispuniti očekivanja predsednika Ivice Kralja i svih u Stručnom štabu“, ističe Ahčin.

Novajlija u Mačvinim redovima golman Dušan Puletić kaže da je upravo zbog Ivice Kralja koji mu je bio idol još iz detinjstva i izabrao da trenira i usavršava se na poziciji golmana. „Brzo smo se dogovorili i došao sam da se zajedno sa drugim igračima borim za prvo mesto i da naravno ispratim ambicije kluba. Nadam se da ću pružiti svoj maksimum“, kaže Puletić.

Igrači koji do sada nisu ispunili očekivanja, dobili su mogućnost da pronađu drugi klub – Bojan Bjedov, Marko Memedović, Marko Jošić, Janko Langura, Nemanja Krstić, Aleksandar Đukić i Stefan Milosavljević koji je po isteku ugovora otisao u FK“Zemun“.

Inače, prvotimci Mačve 08. februara putuju u Stanišiće na desetodnevne pripreme gde je u planu odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica, kao i po povratku u Šabac.

07.02. Surčin – Mačva
09.02. Loznica – Mačva
11.02. Inđija – Mačva
15.02. Drina – Mačva
18.02. Radnik Bijeljina – Mačva
25.02. Dobanovci – Mačva

Vaš komentar:

comments

Add Comment