Dr Branko Vujković: Šabac će upošljavati Dražu i Kesića mogu oni i da nas leče!

Dr Branko Vujković oštro je reagovao na otpuštanje četiri lekara iz Doma zdravlja “Draga Ljočić”, kaže da rezultat lekara ne može biti strančarenje i politička pogodba nego isključivo njihov rad i dela koja moraju biti iznad političkih obračuna, a pre svega ističe da je loša i pogubna zdravstvena politika kada je politička osveta u pitanju.

Dr Branko Vujković – Moja smena je politička, jer nisam tražio od zaposlenih da podrže Vuka Jeremića

Vujković u svom opširnom statusu na društvenoj mreži “Fejsbuk” kaže da je ovo primer kako se zdravstvena zaštita pre svega stavlja iznad građana u svojstvu političkih obračuna za medicinsko osoblje koje nije prikupilo sigurne glasove za kampanju Vuka Jeremića. Posledica lošeg plasmana Vuka Jeremića je i posledica loše zdravstvene politike što je očigledan primer otpuštanjem četiri lekara.

Vujković nije štedeo reči za svog sada već bivšeg koalicionog partnera Nemanju Pajića, inače predsednika skupštine grada Šapca, kojeg je direktno prozvao da šalje po “kuriru” spisak za otpuštanje i da je on sproveo politički obračun nad otpuštenim lekarima.

Podsećanja radi, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, u intervju za dnevni list Kurir rekao kako je ponosan što grad Šabac gleda u budućnost, a pre svega što grad finansira zapošljavanje medicinskih radnika, njih 16 u domu zdravlja, da se tako postiže bolja i efikasnija zdravstvena zaštita za sve građane.

Vaš komentar:

comments

Add Comment