Dr Aleksandar Pajić – Jedini predstavnik opozicije na sutrašnjoj sednici

Poštovani, u prostorijama GO SNS-a u Šapcu dana 04.11.2016. godine održana je konferencija za novinare povodom predstojeće sednice Skupštine grada Šapca.

Okupljenim medijima obratio se poverenik GO SNS-a Šabac dr Aleksandar Pajić. On je najavio da će on biti jedini predstavnik opozicije na predstojećoj sednici Skupštine grada Šapca, s obzirom da će celokupna odbornička grupa SNS zajedno sa predstavnicima opozicije izostati iz razloga iskazivanja nezadovoljstva u odnosu na sve događaje i okolnosti u protekloj sedmici koji se odnose na istupanje odbornika Jančića i odbornice Bastaje iz redova vlasti tj. Stranke Zajedno za Srbiju.

Dr Pajić je naveo da je odnos aktuelne vlasti u Šapcu u odnosu na njihove odbornike i na odbornike drugih političkih opcija i više nego brutalan i skandalozan, da se čak vrši pritisak i na njihove porodice, a o maniru pijačnog ponašanja da ne govorimo.

SNS će zajedno sa svojim koalicionim partnerima pružiti apsolutnu pravnu i svu zakonsku podršku svim predstavnicima naroda koji imaju potrebu da misle svojom glavom. Vladavina prava i demokratije je nešto što je neprikosnoveno i niko tu slobodu nema prava da oduzima. Odbornik Marko Jančić i odbornica Tamara Bastaja obavljali su više istaknutih funkcija u okviru stranke Zajedno za Srbiju pa samim tim njihovo istupanje  iz stranke Zajedno za Srbiju predstavlja svojevrstan pokazatelj da je vreme da se u Šapcu promeni vlast, istakao je poverenik.

Konferenciji za medije je pored poverenika dr Aleksandra Pajića  prisustvovao i narodni poslanik SNS-a u Narodnoj skupštini Republike Srbije Blaža Knežević.

Vaš komentar:

comments

One Response

  1. Aleksandra 7. novembra 2016.

Add Comment