Danas je jedan od najradosnijih dana, gradonačelnik Šapca slavi rođendan

Gradonačelniku Šapca danas je jedan od najradosnijih dana u godini, na veoma teškoj i odgovornoj funkciji koju obavlja. Gradonačelnik je danas napunio 42 godine, možda po izgledu nije tako, ali verovatno da današnji radni dan provodi u pravom smislu te reči RADNO.

U Srbiji je danas velika odgovornost biti političar, a pre svega gradonačelnik, jedna jako važna i odgovorna funkcija koja se mora vršiti sa stilom, pratiti svi trendovi modernog doba, a pri tome biti uvek dostupan ljudima koji podržavaju vašu politiku.

Nebojša Zelenović rođen je 15.06.1975 godine, po zanimanju je diplomirani pravnik. Od 2003 godine do 2009 godine stekao je radno iskustvo u prosveti, nakon toga prešao je na mesto načelnika odeljenja za društvene delatnosti pri gradskoj upravi u Šapcu, ali ubrzo je promenio radno mesto. Od 2011 godine do 2012 godine bio je na mestu direktora republičke filijale za zdravstveno osiguranje koja pokriva Mačvanski Okrug.

U maju mesecu 2016 godine dolazi na jednu od najodgovornijih pozicija, mesto gradonačelnika grada Šapca, sa podrškom od 39 odbornika koji su glasali ZA.

Vaš komentar:

comments

One Response

  1. sava 15. juna 2017.

Add Comment