Bezbednosni problem u Velikom Parku – Otvorena stubišna rasveta

Posle tekstova koje smo objavili od strane građanske inicijative „Korak za Šabac“ građani Šapca počeli su sami da ukazuju koliko je „Veliki Park“ ustvari zapostavljen i koliko u njega nije ulagano dugi niz godina.

Pod zubom vremena građani primećuju da osim „zelenila“ u Velikom Parku sve drugo je u rasulu, počev od staza do građevine koja dugi niz godina, predstavlja bezbednosnih rizik po najmlađe sugrađanje usled dugo sudskog spora koji se vodi i koji do dan danas nije rešen, a napominjemo da samo par metara od zgrade nalazi dečije igralište.

Građanin Šapca Žarko Mrkić poslao nam je fotografiju u kojoj navodi da pored silnih problema postoje i oni problemi koji se ogledaju u bezbednosti dece, a radi se o stubišnoj rasveti gde kako navodi svaki drugi stub je otvoren i o tome niko ne vodi računa. Podsećanja radi kutije na stubišnim rasvetama su postavljene jako nisko, tako da je to jedan od većih problema kada se radi o Velikom Parku.

Sa pravom postavlja pitanje „Dokle građani da izveštavaju o ovakvim problemima, imaju nadležne institucije u ovom gradu koje treba da brinu o tome, obilaze kritična mesta, pogledaju probleme koji nas okružuju ne samo za našu bezbednost, nego bezbednost svih građana“.

veliki park šabac

Fotografija: Žarko Mrkić

 

Vaš komentar:

comments

Add Comment